Sony PlayStation Vita u prodaji

Bez autora
Dec 19 2011

Sony je u Japanu lansirao novu prenosivu igračku konzolu PlayStation Vita. Na evropsko i američko tržište stiže u Februaru iduće godine. Novu konzolu koja zamenjuje PSP (PlayStationPortable), lansiran 2004. i prodat u više od 70 miliona primeraka u svetu, razlikuje se od Nintendove konzole 3DS, kao i "pametnih" telefona koji nude sve više aplikacija za zabavu.PlayStation Vita je opremljena, između ostalog, LED ekranom osetljivim na dodir od pet inča (12 centimetara), tako da igrač ima izbor između igranja igrice povlačenjem prstom po ekranu ili uz pomoć komandnog sistema, a raspolaže i sa dve kamere i sistemom za globalno pozicioniranje GPS.

Sony PlayStation Vita u prodajiSony je u Japanu lansirao novu prenosivu igračku konzolu PlayStation Vita. Na evropsko i američko tržište stiže u Februaru iduće godine.

Novu konzolu koja zamenjuje PSP (PlayStationPortable), lansiran 2004. i prodat u više od 70 miliona primeraka u svetu, razlikuje se od Nintendove konzole 3DS, kao i "pametnih" telefona koji nude sve više aplikacija za zabavu.

PlayStation Vita je opremljena, između ostalog, LED ekranom osetljivim na dodir od pet inča (12 centimetara), tako da igrač ima izbor između igranja igrice povlačenjem prstom po ekranu ili uz pomoć komandnog sistema, a raspolaže i sa dve kamere i sistemom za globalno pozicioniranje GPS.

Konzola sa pristupom Internetu će koštati oko 250 evra u WiFi verziji, a 299 evra u 3G verziji. evropsko i američko tržište stiže u februaru 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik